Feines per nivells

dilluns, 16 de març del 2020

ENGLISH HOMEWORK MONDAY 16TH OF MARCH

Bon dia dear students!

Esper que us trobeu tots really good, i que esteu aprofitant at home gaudint de la vostra family sense oblidar els homework!

Primer dia de deures a casa, esper que tot vagi beníssim, ho entengueu tot i surtin totes les activitats super bé :)! Si teniu qualque dubte, enviau-me un correu o un comentari al blog. 



Els deures d'avui són els següents: 

El darrer dia de classe vàrem veure els passats regulars en anglès ( si baixau un poc.. a l'anterior publicació del blog teniu tota la informació , vídeos.. jocs per practicar.. )

La vostra feina d'avui és realitzar les 10 primeres frases d'aquesta fotocòpia i posar el número de cada frase al dibuix corresponent. ( si necessitau ajuda per traduir qualque vocabulari ja sabeu que podeu consultar al diccionari en línia : www.wordreference.com ) 
Les frases estan en passat i heu de completar amb el verb que teniu dalt en passat.. per això heu de tenir en compte la teoria de com es fan els passats..  que ho varem veure a classe. 
Feis avui les 10 primeres frases, podeu fer-ho de dues maneres:
- imprimint la imatge i completant
- copiant a un full la frase amb el verb correcte.



Aquesta feina no heu d'enviar-la de moment perquè no està acabada. Quan facem totes les frases llavors me l'enviareu al meu correu, pel moment només farem 10 frases, així que no m'envieu res. 


Moltes gràcies, alumnat de 5è :)! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada