Feines per nivells

dilluns, 16 de març del 2020

ENGLISH HOMEWORK MONDAY 16TH OF MARCH

Bon dia dear students!

Esper que us trobeu tots really good, i que esteu aprofitant at home gaudint de la vostra family sense oblidar els homework!

Primer dia de deures a casa, esper que tot vagi beníssim, ho entengueu tot i surtin totes les activitats super bé :)! Si teniu qualque dubte, enviau-me un correu o un comentari al blog. 



Els deures d'avui són els següents: 


El darrer dia de classe us vaig donar una plantilla d'una ciutat com aquesta que trobareu al següent link: ( si no vàreu venir el darrer dia, podeu descarregar la plantilla a casa, o copiar-la a un full en blanc)


La feina d'avui serà crear la vostra CITY amb tots els edificis i llocs que hem vist a classe ( teniu el vocabulary a la fotocòpia i a l'entrada anterior del blog... si baixau un poc trobareu tota la informació, vídeos i fotos sobre el vocabulary de la ciutat).

Després de dibuixar aquesta ciutat heu d'escriure el nom dels edificis ( EN ANGLÈS)  devora de cada edifici. Recordau fer una feina polida, curiosa i ordenada. Podeu pintar i decorar la ciutat al vostre gust, SÉ QUE SOU UNS ARTISTES!

1 comentari: